Låsesmed Sandaker

Access Låsspesialisten AS er en låsesmed på Sandajer i Oslo. Vi har døgnservice og du treffer oss på tlf: 2222 8888. Vi holder til på Sandaker, midt mellom Storo Senter og Sandaker Senter. Vi kjører ofte kampanjer hvor du finner gode kampanjepriser. Kontakt oss for mer informasjon. Våre priser inkluderer mva og deler. Transportgebyr kan forekomme avhengig av kjørelengde. Kontakt Access Låsspesialisten AS på tlf: 2222 8888 for mer informasjon om hva en låsesmed kan hjelpe deg med.

Låsesmed - med fokus på god kvalitet!

Vi har sikkerhetslåser, sylinderlåser og postkasselåser. Mange av våre sikkerhetslåser er forsikringsgodkjente. Vi utfører tjenester som nymontering og service. Andre tjenester vi utfører er åpning og utskifting av lås i postkasseanlegg.
I vår butikk på Sandaker kan du få filt nøkler til både hus, biler og båter.

I tillegg leverer vi nøkler til mopeder. Vi har mange tusen nøkkelemner på lager og maskiner som kan file det meste. Og det vi ikke har prøver vi å få tak i.

Vi har godt utstyrte servicebiler som er klare for oppdrag 24 timer i døgnet. Har du et låsproblem så fikser vi problemet for deg.
Access Låsspesialisten AS har nødvendig fagkunnskap når det gjelder lås og nøkkel. Access Låsspesialisten AS tilbyr både rådgivning, salg, installasjon og service.

 

Noen av våre tjenester:

Nymontering av låser/beslag
Reperasjon eller sikring etter innbrudd
Montering av adgangskontroll
Montering av dørautomatikk
Levering av låssystemer på patenterte nøkler
Reperasjon/service på låser/beslag